PROJECT  

O painel da TV, instalado na parede que divide a sala com cozinha e corredor, toma forma como se descolasse desta para criar um nicho onde os pequenos ambientes ainda nos permitem trabalhar volumes: no espaço aéreo! O volume criado abriga os aparelhos de TV e DVD (com a devida inclinação) e guarda o subwoofer do home theater e outros objetos. Aqui a pergunta mais comum é: mas o subwoofer não faz esta estante vibrar? Não! O marceneiro foi bem generoso com a espessura dos MDF's e isso absorve muito bem as vibrações provocadas pelo equipamento de som.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

 

PAINEL_CENA 06.jpg
PAINEL_CENA 06.jpg
REPAULOITA_3DPAINEL_CENA 05_R04.jpg
REPAULOITA_3DPAINEL_CENA 05_R04.jpg
PAINEL_CENA 09.jpg
PAINEL_CENA 09.jpg